top of page

Storitve

manualna-terapija
Fizioterapevtska obravnava

V naši fizioterapiji izvajamo predvsem ortopedsko in manualno obravnavo pacientov. Gre za terapijo, ki za zdravljenje uporablja prijeme in metode z rokami.

tecar-terapija
TECAR terapija

Tecar terapija je inovativna terapija, ki je fizioterapevtske storitve popeljala v novo obdobje. Tecar terapija je v fizioterapiji toliko bolj zaželjena zaradi znatnega skrajšanja rehabilitacije. 

Terapija nosečnic in žensk po porodu
Terapija nosečnic

Zaradi hormonskega vpliva, fizioloških sprememb telesa in drugačnih obremenitev na telo se v nosečnosti lahko pojavi kar nekaj težav, ki jih lahko odpravimo ali olajšamo s fizioterapijo.

Laser terapija
Visokofrekvenčni laser

Izjemna lastnost visokofrekvenčnega

laserja je pospešeno celjenje in zdravljenje: poškodb in bolečin mehkih tkiv, odprtih ran, šivov po operacijah, udarnin, preležanin, natrganin, opeklin in herpesov. 

Ultrazvok
Ultrazvok

Ultrazvok (UZ) je longitudinalno zvočno valovanje z visoko frekvenco – nad 20 kHz, ki se ga uporablja za pospešitev celjenja.​

magnetna terapija
Magnetoterapija

Magnetoterapija vpliva na prepustnost celičnih membran in s tem vodi k hitrejši obnovi tkiv. Učinkuje tako, da povečuje vsebnost kisika v tkivih, izboljša cirkulacijo in pospešuje odvajanje stranskih produktov.

terapevtska-masaža
Terapevtska masaža

Masaža je namenjena lajšanju bolečin ali sproščanju mehkega tkiva okoli poškodbe ali bolečega dela z uporabo različnih manualnih tehnik.

Terapevtska vadba
Terapevtska vadba

Gre za vaje, ki so prilagojene glede na vaše težave, poškodbe, bolečine oziroma na stanje v katerem je vaše telo. Terapevtske vaje so individualne, namenjene izključno vam in vašim težavam. 

fizioterpevtski-pregled
Svetovanje

Svetovanje  je namenjeno vsem, ki jih karkoli zanima o bolečinah, poškodbah, ustreznih vajah ali ostalih stvareh povezanih z zdravjem in fizioterapijo. Poteka osebno, po telefonu ali online preko spleta.

kineziotaping
Kineziotape

Kineziotaping je tehnika, ki temelji na telesu lastnem naravnem procesu zdravljenja. Kinezio trakovi dajejo oporo in stabilnost sklepom in mišicam, brez negativnega vpliva na cirkulacijo in obseg gibanja.

elektrostimulacija-mišic
Elektrostimulacija mišic

Pri elektrostimulaciji gre za izvabljanje mišičnih kontrakcij s pomočjo določenih oblik električnega toka. Njegova uporaba je še posebno učinkovita pri atrofiji mišic ali po poškodbi, po operaciji ali pri vračanju v športne aktivnosti.

protibolečinska-terapija
TENS

TENS je učinkovit pri akutnih in kroničnih bolečinskih stanjih. Električni impulzi nizke jakosti preprečijo prenos bolečinskih dražljajev do možganov in zvišajo produkcijo endorfinov, ki so telesu lastna protibolečinska substanca.

bottom of page