top of page

O meni

Saša-Panič-profil

Saša Panič, dipl. fiziot.

Manualna Cyriax terapevtka

Kot vrhunska športnica in košarkarica sem se velikokrat srečevala s poškodbami. Tako lastnimi, kot tudi s poškodbami drugih. Že takrat sem vedela, da želim postati fizioterapevtka in ljudem kar se da kvalitetno in strokovno pomagati pri rehabilitaciji njihovih poškodb in bolečin. Ves čas študija sem bila vpeta v aktivno igranje košarke, poškodbe ter njihovo rehabilitacijo.

 

Po končanem študiju na Zdravstveni fakulteti v Ljubljani sem izkušnje pridobivala v različnih športih klubih, kjer sem igrala, prav tako pa sem se kot fizioterapevtka udeleževala reprezentančnih akcij, evropskih prvenstev, košarkarskih taborov. V tem času sem opravila dodatne tečaje manualne terapije (Cyriax, Mulligan, IASTM, mobilizacija živčevja), prav tako pa sem željna novih znanj in izkušenj, zato se vseskozi dodatno izobražujem. Moja samostojna pot v fizioterapiji se je pravzaprav pričela že pred leti, med drugim sem opravljala delo vodje fizioterapije v ZD Ljubljana-Vič ter po nekaj letnih izušnjah sem se odločila stopiti na lastno pot. 

Trenutno izvajam strokovno fizioterapevtsko obravnavo poškodb športnikov in tudi ostalih s poškodbami in bolečinami. Sem mama 7-letnemu sinu in 4-letni hčerki. Izkušnja dveh nosečnosti in porodov, nosečniških tegob, poporodnih situacij in stanj telesa mi je dala poleg izobraževanja na področju zdravja žensk še dodatno izkušnjo in razumevanje bodočih mamic in žensk po porodu.

bottom of page