top of page

TENS

tens-terapija

Protibolečinska terapija

TENS (Transkutana Električna Nevro Stimulacija) učinuje predvsem protibolečinsko.

 

TENS je učinkovit pri akutnih in kroničnih bolečinskih stanjih. Električni impulzi nizke jakosti preprečijo prenos bolečinskih dražljajev do možganov in zvišajo produkcijo endorfinov, ki so teledu lastna protibolečinska substanca. Še posebno je priporočljiv takrat, ko je bolečina tako močna, da zahteva zdravljenje z zdravili, saj lahko zmanjša količino potrebnih zdravil. 

TENS je vključen v fizioterapevtsko obravnavo, v kolikor fizioterapevt oceni, da je za vas učinkovit in primeren.

Lahko pa se izvaja kot samostojna terapija po napotitvi osebnega zdravnika, kirurga, ortopeda ali drugega specialista ali po oceni fizioterapevta.

Rezervirajte svoj termin.

Je enostavno, varno in hitro.

Ostale storitve

_MI07218-2.jpg
Fizioterapevtska obravnava

V naši fizioterapiji izvajamo predvsem ortopedsko in manualno obravnavo pacientov. Gre za terapijo, ki za zdravljenje uporablja prijeme in metode z rokami.

_MI07135-2.jpg
TECAR terapija

Tecar terapija je inovativna terapija, ki je fizioterapevtske storitve popeljala v novo obdobje. Tecar terapija je v fizioterapiji toliko bolj zaželjena zaradi znatnega skrajšanja rehabilitacije. 

_MI06891-2.jpg
Svetovanje

Svetovanje  je namenjeno vsem, ki jih karkoli zanima o bolečinah, poškodbah, ustreznih vajah ali ostalih stvareh povezanih z zdravjem in fizioterapijo. Poteka osebno, po telefonu ali online preko spleta.

bottom of page