top of page

Svetovanje

Posvet s fizioterapevtom

Strokovni posvet

Svetovanje lahko poteka osebno, po telefonu ali online (preko spletne strani, e-maila ali ostalih oblik videoklica).

 

Svetovanje (ali posvet) je namenjeno vsem, ki jih karkoli zanima o bolečinah, poškodbah, ustreznih vajah ali ostalih stvareh povezanih z zdravjem in fizioterapijo. Prav tako je posvet namenjen vsem, ki ne vedo, na katerega stokovnjaka se obrniti v primeru njihovi težav in vsem, ki so v dvomih ali jim fizioterapija lahko pomaga. Posvet je namenjen vsem, ki bi želeli dodatno infomacijo o njihovih težavah oziroma nasvet, kako si pomagati sam. Omejen je na 20 min, kar se po potrebi tudi podaljša.

Rezervirajte svoj termin.

Je enostavno, varno in hitro.

Ostale storitve

fizioterapevtska-obravnava
Fizioterapevtska obravnava

V naši fizioterapiji izvajamo predvsem ortopedsko in manualno obravnavo pacientov. Gre za terapijo, ki za zdravljenje uporablja prijeme in metode z rokami.

tecar-terapija
TECAR terapija

Tecar terapija je inovativna terapija, ki je fizioterapevtske storitve popeljala v novo obdobje. Tecar terapija je v fizioterapiji toliko bolj zaželjena zaradi znatnega skrajšanja rehabilitacije. 

fizioterapija-svetovanje
Svetovanje

Svetovanje  je namenjeno vsem, ki jih karkoli zanima o bolečinah, poškodbah, ustreznih vajah ali ostalih stvareh povezanih z zdravjem in fizioterapijo. Poteka osebno, po telefonu ali online preko spleta.

bottom of page