Svetovanje

Strokovni posvet

Svetovanje lahko poteka osebno, po telefonu ali online (preko spletne strani, e-maila ali ostalih oblik videoklica).

 

Svetovanje (ali posvet) je namenjeno vsem, ki jih karkoli zanima o bolečinah, poškodbah, ustreznih vajah ali ostalih stvareh povezanih z zdravjem in fizioterapijo. Prav tako je posvet namenjen vsem, ki ne vedo, na katerega stokovnjaka se obrniti v primeru njihovi težav in vsem, ki so v dvomih ali jim fizioterapija lahko pomaga. Posvet je namenjen vsem, ki bi želeli dodatno infomacijo o njihovih težavah oziroma nasvet, kako si pomagati sam. Omejen je na 20 min, kar se po potrebi tudi podaljša.

Rezervirajte svoj termin.

Je enostavno, varno in hitro.

Ostale storitve

Fizioterapevtska obravnava

V naši fizioterapiji izvajamo predvsem ortopedsko in manualno obravnavo pacientov. Gre za terapijo, ki za zdravljenje uporablja prijeme in metode z rokami.

TECAR terapija

Tecar terapija je inovativna terapija, ki je fizioterapevtske storitve popeljala v novo obdobje. Tecar terapija je v fizioterapiji toliko bolj zaželjena zaradi znatnega skrajšanja rehabilitacije. 

Svetovanje

Svetovanje  je namenjeno vsem, ki jih karkoli zanima o bolečinah, poškodbah, ustreznih vajah ali ostalih stvareh povezanih z zdravjem in fizioterapijo. Poteka osebno, po telefonu ali online preko spleta.

Kontakt

GYM24, Dunajska cesta 154, 1000 Ljubljana

+ 386 40 464 886

  • Facebook
  • Instagram