Fizioterapevtska obravnava

Odprava bolečin in njenega vzroka

V naši fizioterapiji izvajamo predvsem ortopedsko in manualno obravnavo pacientov. Gre za terapijo, ki za zdravljenje uporablja prijeme in metode z rokami.

 

Števile študije, naše izkušnje ter zadovoljstvo naših uporabnikov kažejo na učinkovitost take obravnave. Fizioterapevti se poslužujemo manualnih tehnik, da bi lažje in bolj natančno ocenili stanje poškodbe ali bolečine, stanje mehkih tkiv, obsklepnih in znotraj sklepnih struktur. Prav tako z manualnimi tehnikami postopamo v procesu zdravljenja in izboljšanja pacientovega stanja.

Rezervirajte svoj termin.

Je enostavno, varno in hitro.

Ostale storitve

Fizioterapevtska obravnava

V naši fizioterapiji izvajamo predvsem ortopedsko in manualno obravnavo pacientov. Gre za terapijo, ki za zdravljenje uporablja prijeme in metode z rokami.

TECAR terapija

Tecar terapija je inovativna terapija, ki je fizioterapevtske storitve popeljala v novo obdobje. Tecar terapija je v fizioterapiji toliko bolj zaželjena zaradi znatnega skrajšanja rehabilitacije. 

Svetovanje

Svetovanje  je namenjeno vsem, ki jih karkoli zanima o bolečinah, poškodbah, ustreznih vajah ali ostalih stvareh povezanih z zdravjem in fizioterapijo. Poteka osebno, po telefonu ali online preko spleta.

Kontakt

GYM24, Dunajska cesta 154, 1000 Ljubljana

+ 386 40 464 886

  • Facebook
  • Instagram