Kineziotape

Podpora telesu

Kineziotaping je tehnika, ki temelji na telesu lastnem naravnem procesu zdravljenja. 

 

Trakovi so narejeni iz bombaža ter elastične tkanine, ki ima na spodnji strani posebno lepilo z pomočjo katerega trakove nameščamo na kožo. Trakovi so zelo tanki, elastični ter pacienta ne ovirajo pri delu, športu, tuširanju ter vsakodnevnih opravilih.

 

Kineziotaping daje oporo in stabilnost sklepom in mišicam, brez negativnega vpliva na cirkulacijo in obseg gibanja. Uporablja se za zdravljenje bolečine, preventivno vzdrževanje ekstremitete v pravilnem položaju in za zdravljenje edema, izboljšuje mišično funkcijo ter vpliva na zmanjšanje bolečin.

 

Aplikacija s kinezio trakovi je vključena v fizioterapevtsko obravnavo, v kolikor fizioterapevt oceni, da je za vas učinkovita in pirmerna.

Lahko pa se aplicira kot samostojna terapija.

Rezervirajte svoj termin.

Je enostavno, varno in hitro.

Ostale storitve

Fizioterapevtska obravnava

V naši fizioterapiji izvajamo predvsem ortopedsko in manualno obravnavo pacientov. Gre za terapijo, ki za zdravljenje uporablja prijeme in metode z rokami.

TECAR terapija

Tecar terapija je inovativna terapija, ki je fizioterapevtske storitve popeljala v novo obdobje. Tecar terapija je v fizioterapiji toliko bolj zaželjena zaradi znatnega skrajšanja rehabilitacije. 

Svetovanje

Svetovanje  je namenjeno vsem, ki jih karkoli zanima o bolečinah, poškodbah, ustreznih vajah ali ostalih stvareh povezanih z zdravjem in fizioterapijo. Poteka osebno, po telefonu ali online preko spleta.

Kontakt

GYM24, Dunajska cesta 154, 1000 Ljubljana

+ 386 40 464 886

  • Facebook
  • Instagram