top of page

Online programi

Zmasiraj se!

Vse več naših strank se sooča z različnimi kroničnimi bolečinami, anksioznostjo, zakrčenostjo mišic, ki so posledica takšnih ali drugačnih obremenitev.  V ta namen smo oblikovali online program Projekt: Zmasiraj se! katerega osnovni cilj je zmanjšanje bolečin in nelagodja, s tem daje telesu možnost samozdravljenja.

 

Masaža globokih tkiv ne pomeni le sprostitev, ampak pomaga “podaljšati in sprostiti” mišice, ki so pogosto napete in v prisilnih držah nastal Masaža je v svetu poznana že tisočletja. Predvsem ima pozitivne učinke na zmanjševanje fizičnega in psihičnega stresa. Raziskave pa še dandanes kažejo, da je v povezavi z drugimi zdravljenji učinkovita pomoč pri pogostih težavah, kot so artritisi, zakrčenost mišic, kronične bolečine v hrbtu, anksioznost in podobno.

Pot do boljše prožnosti in manj bolečin v mišicah

Masažne žogice so učinkovito orodje, ki pomaga izboljšati delovanje (prekrvavitev) mišic in zmanjša mišično napetost in bolečine. Naše žogice so narejene iz kavčuka, ravno prave velikosti, ki se ob masaži prijetno ogrejejo in zmehčajo na primerno trdoto. So prilagodljive, a vseeno dovolj čvrste, da dosežemo učinek globoke masaže.

 

Žogice lahko po akcijski ceni 19,99€ naročite zraven programa.

Prednosti samomasaže z masažnimi žogicami:​

 

  • Izboljša fleksibilnost in gibljivost sklepov

  • Izboljša prekrvavitev s krvjo bogato s kisikom

  • Zmanjša stres

  • Zmanjša zapoznelo mišično bolečino

       (DOMS - delayed onset muscle soreness)

  • Zmanjšuje ishiadične bolečine

  • Lajša kronični glavobol/migrene

  • Preprečuje poškodbe

 

Prenesi BREZPLAČNI PDF dokument o samomasaži

2020_12_Forma_X_foto_David_Savli__74-2_e

NOVO!

39 €

Plačilo možno preko Paypal, za UPN obrazec pišite na  fizioterapija@sasapanic.com

Ostale storitve

_MI07135-2.jpg
TECAR terapija

Tecar terapija je inovativna terapija, ki je fizioterapevtske storitve popeljala v novo obdobje. Tecar terapija je v fizioterapiji toliko bolj zaželjena zaradi znatnega skrajšanja rehabilitacije. 

_MI06891-2.jpg
Svetovanje

Svetovanje  je namenjeno vsem, ki jih karkoli zanima o bolečinah, poškodbah, ustreznih vajah ali ostalih stvareh povezanih z zdravjem in fizioterapijo. Poteka osebno, po telefonu ali online preko spleta.

bottom of page